Menü
Kosár

Rólunk

Cégünk, a Salus-Duo Kft. 2006-ban alakult több célból, melynek egyik fő profilja az autóalkatrészek és kenőanyagok kifejezetten nagykereskedelemben való forgalmazása. A Kft-t Szép Dávid és Hangyál Tibor András alapította, akik mindketten több éves tapasztalattal rendelkeznek az autóalkatrészek, illetve kenőanyagok forgalmazásában.
 
2009-ben, a Texaco kérésére felvállaltuk, a Texaco-Havoline termékek forgalmazását, amely név az egyik legnagyobb a kenőolaj szakmában.
 
2012 óta a Salus-Duo Kft. kizárólagos importőrként forgalmazza az MPM Olajvállalat termékeit, amely egy fiatal, innovativ cég az olajpiacon. Az MPM-et 25 éve alapították a kenőanyagok és folyadékok valódi szakértőjeként. Azóta a cég nagy utat tett meg, s mára egy igazi globális vállalattá nőtte ki magát. Céljuk már a kezdetektől fogva az volt, hogy a világszerte működő korszerű autó flották minden kenőanyag- és folyadékigényének legátfogóbb szállítója legyenek a gyártók (OEM) által jóváhagyott termékekkel. Ma büszkék arra, hogy megvalósították ezt a kihívást. Az MPM Olajvállalat több mint 50 országban tevékenykedik, egyedülálló OEM által jóváhagyott termékskálával, több mint 350 különféle kenőanyaggal és speciális folyadékkal. Az MPM üzleti célja átlátható: teljes mértékben kielégíteni az állandóan növekvő piaci igényt az összes kenőanyagra és folyadékra világszerte a modern kocsi flották számára, kizárólag az OEM kötelező és jóváhagyott termékeivel.
 
Szintén a Salus-Duo Kft. tulajdonosai alapították és építtették Gyula város egyik kertvárosi övezetében, Gyulaváriban a Kastélykert Nyugdíjasházat. (kastelykertotthon.hu)
 
További információkért keressen minket a "Kapcsolat" menüpontban található elérhetőségeinken!